Corona

Can I still stay in Flanders with the corona virus?

Read More >

Welkom bij Niek & Ilse

Bellewaardestraat 3 A A, 8902 Ieper (Zillebeke) Toon kaart

Slowliving op zijn best!
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Barak de Vinck’:
€ 300,00
/ Prijs per woning (4p.), weekend
SLOWLIVING OP ZIJN BEST!

Ligging

De omgeving van de barak is het summum voor iedere natuurliefhebber. Vanuit de barak kan je starten voor een deugddoende wandeling naar het kraterbos op Bellewaerde Ridge, waar er nog 16 originele kraters uit WOI goed bewaard zijn, maar waar honderd jaar later talrijke vogels hun nieuwe thuis vinden.

Maar je kan ook de andere kant op, naar de Gasthuisbossen, voor een wandeling van 7 km door de Zillebeekse natuur. Aan de hand van een mooi verhaalboek “De allerlaatste getuigen” kan je de rijke geschiedenis van de Groene Ieperboog ontdekken. Of stop je liever eens bij de buren van Hooge Crater museum? Je mag dit uniek privaat museum gratis bezoeken als je in de barak logeert. Je kan er ook je honger en dorst lessen in het gezellige museumcafé.

Pretpark Bellewaerde en zwembad Bellewaerde Aqua zijn een feest voor jong en oud en liggen op wandelafstand van de barak. Vraag naar je kortingskaarten bij Ilse en Niek.

Ook Toerisme Ieper en Toerisme Westhoek hebben heel wat te bieden voor ontspannende activiteiten.

Logies

Barak de Vinck is een alternatieve vakantiewoning mét een bijzonder verhaal. Bij ons ontdoe je je van alle luxe en leef je op het ritme van de natuur. Net als 100 jaar geleden. Ver weg van de drukte en alle modern comfort ervaar je de essentie: je komt tot rust en maakt tijd voor elkaar. Barak de Vinck is ook als stilteplek een ideale locatie om je te focussen als auteur, bedrijfsleider, acteur, genieter…

En dat betekent helemaal niet dat je je gaat vervelen. Integendeel!

Troeven

Net na de Eerste Wereldoorlog bouwt baron Gaston de Vinck een betonnen noodbarak om zijn familie bij de terugkeer uit Frankrijk onder te brengen. Exact 100 jaar later is de barak van baron de Vinck gerestaureerd en klaar om jullie te ontvangen in de sfeer van toen.

Spreekt het je aan om even te leven als honderd jaar geleden? Boek dan vakantiewoning 'Barak de Vinck' en wordt met maximaal 4 personen teruggekatapulteerd naar 1919. In de barak is alles voorzien wat je nodig hebt: alle huisraad, olielampen, brandhout, een waterpomp en een hele goeie ouderwetse stoof om je te verwarmen en op te koken. Kortom, alles is aanwezig om er een perfect verblijf anno 1919 te hebben.

Mis je toch het moderne comfort Dan kan je altijd de nooddeur openen en terugkeren naar de moderne wereld met alle comfort. Maar… dan verlies je de uitdaging, win je geen prijs, krijg je geen certificaat en betaal je een extra toeslag op je verblijfskosten.

Contact:

Adres: Bellewaardestraat 3 A A, 8902 Ieper (Zillebeke)
Telefoonnummer: +32474771952
GSM-nummer: +32474771952
E-mail: info@barakdevinck.be
Website: http://www.barakdevinck.be
Contacteer het logies

Capaciteit:

1 woning voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer
Totaal aantal personen:

4

Faciliteiten:

Parking Free Wifi Honden / huisdieren toegelaten

Extra faciliteiten:

Teambuilding mogelijkheden in de buurt / Fietsverhuur / Familiekamers / Openbaar vervoer (bushalte of station) op max. 500 meter / Oplaadpunt elektrische fietsen / Kindvriendelijke faciliteiten (meubilair, bestek, ...) / Ontspanningsruimte / Roomservice op aanvraag / Minigolf in de buurt / Aan het bos / Speeltuin / Terras / Aan het water (vijver, rivier,…) / TV / Mountainbike routes in de buurt / Haard / Petanquebaan / Boerderijdieren aanwezig / Lunchpakket op aanvraag / Hoeve- en/of streekproducten (maaltijden) / Tuin / Aan een natuurgebied / Zwemmen mogelijk in de buurt / Pendeldienst (gratis) / Golfbaan (binnen 3 km) / Hoeve- en/of streekproducten (te koop) / Beschermd gebouw / Erfgoed / Omheinde tuin

Unique

Dit is de enige betonnen noodwoning die er in Vlaanderen nog te zien is. Een uniek stuk erfgoed, midden in de velden, en pal op de Ieperboog! Met grote nauwkeurigheid gerestaureerd, én heel gezellig.

Family

Een uniek verblijf met het gezin in een gerestaureerd stuk erfgoed. Slowliving op zijn best, en waar je nog echt tijd maakt voor elkaar.

Hoogseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (4p.)
Weekend: € 350,00
Midweek: € 400,00
Week: € 700,00
Laagseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (4p.)
Weekend: € 300,00
Midweek: € 350,00
Week: € 650,00
Surcharges & extras:
+ 100 euro voor modern gedeelte.
HS: april tot november
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Barak de Vinck’:
€ 300,00
/ Prijs per woning (4p.), weekend

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 16:00
Inchecken tot 23:00

Uitchecken tot 10:00


reviews van Barak de Vinck (0)

Er zijn nog geen reviews over Barak de Vinck

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van Barak de Vinck
Cottage de Vinck Cottage de Vinck

Deze vakantiewoning heeft veel te danken aan zijn bijzondere ligging. Het ligt pal op de...

The Protea The Protea

Voor jong en oud genieten van een vakantie dichtbij, fietsen, wandelen, een stukje geschiedenis...

GLUK GLUK

GLUK ligt in Zonnebeke, op een boogscheut van Ieper & midden in ‘Flanders Fields’. Bij GLUK...