Corona

Can I still stay in Flanders with the corona virus?

Read More >

Advertising

De toeristische sector wordt zeer hard getroffen door de coronacrisis. Wij doen er alvast alles aan om een vakantie in eigen land te promoten en gasten de weg naar jullie logies te laten vinden via een grote campagne.

UNIEK AANBOD: ADVERTEER NU GRATIS OP LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIELAND
Meer dan 1.800 logeeradresjes bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland nu al op haar gelijknamige website (70.000 bezoekers per maand). Wil ook jij vermeld worden op www.logereninvlaanderenvakantieland.be? Aarzel niet en adverteer nu gratis tot december 2020 bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Dit platform zal in de komende campagne dé website worden waar direct en zonder commissie logies kunnen gezocht, gereserveerd en geboekt worden!

In de gratis advertentieprijs is ook inbegrepen:

Hoe neem je deel aan dit aanbod?

  • Bezorg ons via dit formulier jouw gegevens. Wij bezorgen je dan de nodige inloggegevens om je advertentie aan te maken via een unieke link.
  • Na het aanmelden, klik je in het logiesportaal op de blauwe knop "Inschrijven campagne 2020" en vervolgens op "Advertentie beheren".
  • Via de knop “opslaan en naar volgende stap” doorloop je de verschillende rubrieken. In de laatste stap finaliseer je via de knop “bevestig je deelname aan de campagne” jouw deelname.
  • Jij wordt geïnformeerd van zodra jouw advertentie online staat.
  • We adviseren het systeem niet mobiel te gebruiken, maar je inschrijving op je desktop of laptop in te vullen.

Heb je hulp nodig of heb je bijkomende vragen?

Voor meer informatie in verband met je advertentie kan je contact opnemen met de Provinciale Toeristische Organisatie van jouw provincie:

Westtoer (provincie West-Vlaanderen)
Steve Desmidt
steve.desmidt@westtoer.be
Tel. 050 30 55 16

Toerisme Oost-Vlaanderen
Deborah Ongena
deborah.ongena@oost-vlaanderen.be
Tel. 09 267 70 51 - gsm 0473 52 76 00

Toerisme Provincie Antwerpen
Martine Vinck
martine.vinck@provincieantwerpen.be
Tel. 03 240 63 63 – gsm 0477 28 10 84

Toerisme Vlaams-Brabant
Tina Huybrechts
tina.huybrechts@vlaamsbrabant.be
Tel. 016 26 77 81

Toerisme Limburg
Team partnerwerking
info@toerismewerkt.be
Tel. 011 30 55 00

Daarnaast kan je ook contact opnemen met Logeren in Vlaanderen:

Logeren in Vlaanderen vzw
info@logereninvlaanderen.be
T 016 28 60 35


RELANCECAMPAGNE VLAANDEREN VAKANTIELAND
Unieke vakantie-ervaringen in eigen land; daar gaan we meer dan ooit voor. Daarom slaan de provinciale toeristische organisaties (Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer en Logeren in Vlaanderen Vakantieland), de toeristische diensten van de Vlaamse kunststeden (Visit Antwerpen, Visit Bruges, Visit Gent, Visit Leuven en Visit Mechelen) én Toerisme Vlaanderen de handen in mekaar.

Onder de noemer Vlaanderen Vakantieland zal vanaf 6 juni een brede en zichtbare campagne worden uitgerold waarvoor een flinke extra investering wordt voorzien door deze partners. De website http://www.logereninvlaanderenvakantieland.be zal in deze relancecampagne een belangrijke rol spelen.

Dit betekent een sterke boost voor de website, zowel qua naamsbekendheid als zichtbaarheid van het platform, én qua boekingskanaal zonder commissie

Aarzel dus niet om in te tekenen zodat je logies aanwezig en vindbaar is op deze website!

Dé Vlaamse logieswebsite creëren, waar direct en zonder commissie logies kunnen gezocht, gereserveerd en geboekt worden, daar gaan we voor samen met jullie!

 

 

 

De campagne Logeren in Vlaanderen Vakantieland is een initiatief van de vijf Vlaamse Provincies en wordt gerealiseerd door Logeren in Vlaanderen vzw. Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Limburg) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).